Om oss

Vi kommer på den här sidan att gå igenom företagande ur alla tänkbara perspektiv. Genom våra tips, tankar, fakta och goda råd ska ditt företag kunna utvecklas och ta nästa steg – oavsett vad du säljer, hur stora ni är eller var i landet ni befinner er. Att vi vågar säga detta gör vi med vår egen bakgrund i åtanke och i ryggen.

Vi är erfarna företagare som vigt våra liv åt att bygga upp, förädla och sälja företag vidare – detta inom alla tänkbara branscher. Vi vet hur saker och ting fungerar och vad man ska tänka på. Våra egna misstag kommer även de att avhandlas. Misstag har vi gjort en masse och det gemensamma mellan alla dessa är att vi ser dem som läropengar. Det som inte dödar gör oss bara starkare. Att driva ett företag är speciellt och det kräver ett psyke av stål. Du ska kunna hantera medgångar lika bra som motgångar och du ska stå pall genom stormen – oavsett hur den blåser. Vi ska ge dig tips om allt detta och peka på vilka fokuspunkter du ska ha.

Ekonomi kommer även det att ta stor plats på den här sidan. Vilken hjälp kommer du att tjäna på att ta – och vilka områden kan du sköta själv? Här kommer vi att skriva mycket om bokföring, redovisning, olika investeringar och även rent juridiska detaljer som kan hjälpa dig att få en bättre, mer stabil ekonomi i ditt företag. Välkommen!