Kategorier
Annat

Behov av uppställningsplats i Stockholm

Arrangera event är en stor uppgift med mycket att ordna. Något man lätt kan glömma är parkering. Lösningen är då att hyra uppställningsplats i Stockholm.

Allt kändes overkligt trots att de planerat detta i åratal. Utanför Stockholm skulle företaget ha sin första träningshelg. Inte med tjugo deltagare utan runt hundra stycken. Några månader innan hade man koll på det mesta som instruktörerna som skulle leda passen och utrustning med mera, men något som glömts var uppställningsplats.

Det här kändes inte bra tänkte Anita som var huvudansvarig. Skulle de varit i en eventlokal hade det funnits, men nu skulle hela evenemanget ske på gräsplan eller i stora tält. Där fanns inga allmänna parkeringar. Hon kontaktade en vän som även han arbetade med event och han gav henne ett nummer till ett företag som hyrde ut uppställningsplatser.

Uppställningsplats en magisk tillfällighet

Anita kollade upp företaget online och ringde sedan för att höra sig för. Hon fick som svar att de tyvärr inte hade några uppställningsplatser lediga i närheten. Nu började hon få panik. Den närmaste var fem kilometer bort. Hur kunde de lösa parkering? Om ingen annan lösning fanns fick de ta en längre bort och slussa deltagarna med hyrd buss.

Buss fanns inte i budgeten så hon var tvungen att fråga efter pengar som skulle minska vinsten, men innan hon hann så långt ringde hennes mobiltelefon. Det var uthyrningsföretaget. De hade fått återbud på en uppställningsplats i Stockholm som låg ca en kilometer från eventet. Anita hade kunnat gråta av lycka och kunde knappt tro att det var sant.