Kategorier
Arbetsplats

Rusta och matcha tillsammans med dig på arbetsmarknaden

Rusta och matcha är ett företag som hjälper personer ut på arbetsmarknaden. Det kan gälla dig som är nyanländ eller dig som har svårt att ta dig ut i arbete.

Rusta och matcha kan i princip hjälpa alla som vill ut på arbetsmarknaden men ibland finner de tillsammans med dig ut att det är bättre om du studerar ett tag först. Så man vet aldrig vilken väg det ska ta när samarbetet är igång. För att ni ska kunna sätta igång krävs ett godkännande från AF.

Arbetsförmedlingen är den instans som initierar att du kan gå med i samarbetet med rusta och matcha. En del tror att det här handlar om två helt skilda saker men du kommer alltså att rustas för att klara dig själv ute i arbetslivet och matchas med den typen av arbete som passar dig och dina förmågor allra bäst.

Rusta och matcha samarbetar med AF

Det är inte bara Rusta och matcha i Örebro som samarbetar med Arbetsförmedlingen. Över hela landet kan du som varit arbetslös länge eller på annat sätt stått utanför arbetsmarknaden under längre tid få en andra chans med hjälp av denna instans. Det är en satsning som visat sig ge bra resultat.

De som arbetar på rusta och matcha har ofta kontakter på ställen som kanske inte annonserar i tidningar eller på andra offentliga platser efter personal. De har istället valt att samarbeta med Rusta och matcha de också. Så det gynnar inte bara en part. Det gynnar många.