Kategorier
Annat

Axema gör det enkelt

Om ett låssystem ska vara pålitligt och lätthanterat och så är Axema ett mycket bra alternativ eftersom det styrs via dator eller smartphone och bara ger tillträde till dem som ska ha det.

Om man tröttnat på tunga metallnycklar som kan försvinna eller hamna i orätta händer så finns det lösningar. En utmärkt lösning är ett passer- och säkerhetssystem som istället för nycklar använder sig av plastbrickor.

En plastbricka är lätt att bära med sig och skadar inte väskor eller fickor som metallnycklar kan göra. Istället för att ha flera olika nycklar räcker det dessutom med en enda bricka. Man programmerar enkelt in på varje enhet vilka dörrar den ska öppna och mellan vilka tider den ska göra det.

För företag, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar underlättas administrationen av nycklar genom system som det axema har med sina plastbrickor. Man delar enkelt ut behörigheter till hyresgäster, men också till fastighetsskötare, hemtjänst och säkerhetsföretag.

Med det system som Axema erbjuder höjs säkerheten och tryggheten i fastigheten

Det är tryggt att veta att nycklar inte kan hamna i orätta händer. Skulle en nyckelbricka försvinna så avprogrammeras den enkelt och går inte längre att använda. Genom datasystemets logg kan man dessutom se vem som gått genom en dörr och när.

Istället för att ha problem med utlånade nycklar administrerar man enkelt en nyckelbricka till dem som behöver tillfällig tillgång till en fastighet. Det kan vara hantverkare eller vårdpersonal som bara behöver tillgång under en viss tid. Med ett passersystem sparar man inte bara pengar utan ökar också säkerheten för fastigheten.