Kategorier
Elbil

Laddstation för BRF som försäljningsargument

Det kan vara många olika saker som gör att du väljer att bosätta dig i en speciell bostadsrättsförening. Kanske kan det vara för att du har en el-bil och de har en laddstation för BRF.

Vad är det egentligen som är ett försäljningsargument när du ska sälja din BRF-lägenhet? Kan det vara att föreningen har god ekonomi och att fastigheten är i toppskick? Eller kan det vara det gamla välbekanta försäljningsargumentet som heter läget, läget och åter läget? Idag kan det var väldigt olika kriterier som gör att man väljer en viss bostad. Det kan vara att man har allt vad man behöver i vitvaror i lägenheten. Men det kan även vara något så funktionellt och praktiskt som att det finns en laddstation för BRF installerad, så att alla boende kan få nytta av den.

Smidigt liv med en laddstation

Har du en el-bil? Hade det inte varit väldigt smidigt att ha en laddstation i din BRF, så att du kan njuta av att ladda din bil samtidigt som du äter, leker med barnen eller sover? Idag har det blivit ett säljargument att som BRF ha en laddstation som man kan erbjuda sina boende. Visst finns alla de tidigare argumenten fortfarande kvar, som att du har havsutsikt eller en fantastisk utemiljö, men den där laddstationen kan vara det som avgör om en intressent bestämmer sig och vill lägga ett bud. För en förening kan det även vara ett gott argument för att boende ska trivas under boendetiden.